Sjannie Kurstjens

 

Sjannie Kurstjens

Muziekwaterbedtherapeut
E.E.N.® therapeut in opleiding
werkzaam in de Vlindertuin en bij “HET MUZIEKWATERBED”

Interesse?
Bel voor een afspraak:
06-13 39 80 83

 

Vanaf 2012 ben ik door Mindfulnesstrainingen en de Reiki-opleiding als cliënt verbonden met de Vlindertuin. Een plek waar het fijn vertoeven is en waar gezamenlijk gewerkt wordt aan gezondheid. Mede door de Reiki-ervaring groeide het besef dat er zoveel moois in de mens is; dat er een enorm zelf herstellend vermogen is, mits we dat aanspreken.

Dat was de aanleiding om me te gaan verdiepen in de aanvullende zorg (ook wel complementaire zorg genoemd). Na de medische basiskennis in 2017 afgerond te hebben, heb ik gekozen voor een opleiding tot E.E.N. ® therapeute, een manier op energetische en natuurlijke wijze aan zelfherstel te werken. Ik ben nu bezig met het afstudeerjaar en verwacht in januari de 4-jarige studie af te ronden. 

Naast deze opleiding heb ik in 2018/2019 de opleiding tot muziekwaterbedtherapeute gevolgd. Deze opleiding heb ik nog deels kunnen ontvangen van Math Hansen, de grondlegger het muziekwaterbed. Het is heel mooi om zijn bijzondere liefdevolle manier van werken te mogen voortzetten op het muziekwaterbed in De vlindertuin.

Wil je meer weten over het muziekwaterbed?
Neem gerust contact op via 06-13 39 80 83
of klik hier voor meer info.

Sjannie MZWB