Aukje Vlaanderen

Aukje

 

“Ik denk aan kinderen met zanderige laarzen, blozende wangen en een dag vol belevenissen. Ik denk aan zelfgemaakte vogelhuisjes, takken om hutten mee te bouwen, kliederen in de modder, stampen in een plas, schatgraven, heksensoep, bloemenkransen, boomklimmen en ontdekkingstochten”

Mijn naam is Aukje Vlaanderen, geboren in Weert en ik woon in Neeritter, met mijn man Frederick, onze drie kinderen; Lieve, Nova en Ravi, onze katten, honden, cavia’s en kippen. Vanuit mijn passie voor kinderopvang, kennis en inzicht in ontwikkeling van kinderen en door graag buiten zijn is Kinderopvang Natureluur ontstaan. Ruim 20 jaar heb ik verschillende functies gehad binnen de kinderopvang, na het afronden van een opleiding agogisch werk, sociaal pedagogische hulpverlening en hoger management. Deze ervaring kan ik goed inzetten bij Natureluur.

Omdat de meeste mensen druk zijn met werk of studie schieten helaas uitstapjes in de natuur er wel eens bij in. Daarom is Natureluur zo fijn. Bij Natureluur weet je, als ouder, dat je kind iedere dag veel buiten speelt met vriendjes en vriendinnetjes, veel leert over de omgang met de natuur en aan het einde van de dag met ‘groene’ herinneringen weer mee naar huis gaat. Daarbij geven we kinderen de boodschap mee dat je zuinig moet zijn op de natuur. Niet onbelangrijk dus.

Bij de Vlindertuin hebben we plek voor zowel peuters en schoolkinderen. We halen de kinderen op van Basisschool de Neerakker en brengen ze naar de BSO. De ruimte bij de Vlindertuin is gezellig en huiselijk en via de openslaande deuren zijn we met de kinderen direct in de schitterende grote tuin. Een kind is na een soms toch wel intensieve schooldag, even lekker in een andere omgeving. De peuters kunnen in de ochtenduren komen spelen tijdens de schoolweken.

Wilt u Natureluur nog iets beter leren kennen kijk dan op www.natureluur-kinderopvang.nl 

Groetjes Aukje