Lachenta Leijendeckers

Haar leven is het beste te beschrijven zoals haar lievelingsbloem: de Lotus. De Lotus staat voor de reis van het leven en voor zuiverheid......

Sinds jonge leeftijd ligt haar hart en interesse in sport, dans en lichaamsbeweging, Lachenta is ondernemend,  vurig, mooi, misschien apart, wij zeggen: uniek!,  vanuit haar hart met volle passie volgt ze haar dromen. Op jonge leeftijd maakt ze de keuze om van haar  hobby haar werk te maken! En werkte lange tijd als een gediplomeerd en gecertificeerd docent op diversen grote sportscholen, ze deelde haar enthousiasme, plezier en vreugde in bewegen aan tal van diversen groepslessen en persoonlijke begeleiding van mensen.

Naast dat ze aan de lijve ondervond wat bewegen voor haar deed bleef ze 'iets' missen in haar leven, haar verlangen naar verdieping bleef groeiden en zo kwam ze in contact met Yoga.
Lichaam en Geest verenigen door middel van de adem. Na jaren wekelijks actief diversen vormen van Yoga lessen, workshops naar zelfkennis bij te wonen,  voelde ze haar lichaam veranderen; meer flexibiliteit,souplesse, balans, kracht en meer kalmte in haar geest. De geest meer onder controle door bewust te zijn van de golvingen van de geest en deze door adembeheersing te leren beheersen.

Naast haar eigen Massage studio groeide de wens deze te combineren met haar eigen Yoga & Pilates studio. Ze specialiseerde zich in Ashtanga Vinyassa Yoga/ Power Yoga en Easy Flow Yoga. Deze vorm is te vergelijken met de meer bekendere Hatha Yoga en Hormonale Therapie ook wel hormoon yoga genoemd.
Lachenta is gecertificeerd en gekwalificeerd  Ashtanga / Power yoga docent, Easy Flow en Yin Yoga docent als een Vipassana meditatie beoefenaar en werkt vanuit Metta; Mededogen.

"It's good to have on end to the journey toward, but in the end it's the journey that's matters"

Lachenta   Lachenta 1