Watersysteem voor water met levenskracht

Watersysteem ontwikkeld door Ruth und Johann, goedgekeurd door Masuru Emoto

Masuru Emoto is een Japanse wetenschapper, die via ijskristallen heeft kunnen aantonen dat water een informatiedrager is. Water dat zuiver is levert harmonieus gevormde kristallen na bevriezing. Water dat vervuild is laat een verstoord beeld zien, er is geen enkele sprake van een kristalvorm. Water dat blootgesteld is aan klassieke muziek, of woorden zoals liefde, dankbaarheid laat mooie kristallen zien; water wat blootgesteld is aan heavy metal muziek en woorden als haat, duivel laten een verstoord beeld zien. 
Hiermee is aangetoond dat informatie een trillingsfrequentie heeft die zijn eigen uitwerking heeft op water (en alle levende organismen).
De wet van trilling is een van de Universele wetten (Te lezen in De hele olifant in beeld - Over de werking van de Universele Wetten en de Gulden Snede door Marja de Vries).

Aangezien we als mens voor 70% uit water bestaan schept deze informatie nieuwe mogelijkheden op het gebied van gezondheid. 
Door positieve gedachten voelen we ons prettig; negatieve gedachten en oordelen geven ons een naar gevoel zoals iedereen wellicht wel eens heeft ervaren. Het water in ons lichaam resoneert als het ware mee met onze gedachten. Dit is iets wat we kunnen beinvloeden met onze geest.
Al meer dan 25 jaar onderzoekt Johann Rauh, een landbouwwetenschapper van oorsprong, de mogelijkheden om de waterkwaliteit te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een programmeringstechnologie waarvan de kwaliteit wetenschappelijk is bewezen, o.a door het waterlaboratorium van Dr. Masuru Emoto. In heel Europa is er nergens een watersysteem verkrijgbaar dat zo goed functioneert als dat van Ruth und Johann.
De essentie van dat systeem is dat het water zodra het door de turbine in de waterleiding stroomt omgevormd wordt naar natuurlijk, spiraalvormig gestructureerd water. Daarnaast is de turbine geprogrammeerd op harmonie en gezonde levenskracht van de cellen. Deze frequentie wordt dus opgenomen door het water en daarmee kunnen wij koken, drinken, baden, wassen, tuin besproeien, dieren te drinken geven etc. Het water is van zeer zachte kwaliteit (minder kalk) waardoor er minder waspoeders nodig zijn.

Naast de omvormer is er ook een koolstoffilter verkrijgbaar voor het hele huis, alleen de keuken of alleen de douchekraan. In dit hoog gekwalificeerd filtersysteem, wat een soort van breiwerk is van edelstaal, koolstof en zilver worden alle mogelijke schadelijke stoffen die in het water zitten eruit gefilterd. Het filter is 2-3 jaar houdbaar en onderscheidt zich van andere filtersystemen doordat er geen mogelijkheid is van stilstaand water of het ontstaan van watergangetjes in het filter.
Het water heeft de kwaliteit van puur bronwater en is ook nog eens geprogrammeerd op gezonde levenskracht en harmonie. En echt geschenk voor uzelf en uw geliefden!

 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
Ook kunt u kijken op www.ruth-und-johann.de 

Boeken van Masuru Emoto zijn: De boodschap van water en Water weet het antwoord.
Zijn website is www.masuru-emoto.net.

 

Liesbeth Schroen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-18257160

 

Masuru Emoto De boodschap van water kristal-voor kristal-na