Collage facebook yogaoils

 

Yoga & Oils


Wie Yoga kent uit ervaring, weet hoe moeilijk het is te vertellen wat Yoga is. Alleen eigen ervaring kan het je duidelijk maken. Met je verstand kun je niet verwoorden hoe iets voelt. Probeer maar eens te vertellen aan een ander over het geluk of het verdriet dat je ervaart. Het verstand mag dan een grote gave zijn, maar het kan geen woorden vormen voor datgene wat je zelf ervaart.

Yoga is niet "op je hoofd staan" of je in vreemde bochten wringen. Yoga is veeleer leren met je beide voeten stevig op de grond te staan, aarden. Hierover meer in de workshop.                                     

Essentiële oliën zijn, historisch gezien, oliën die gebruikt worden om te helpen in het huidige moment te komen en fysieke en emotionele klachten te helen. Petra Coolen gaat jullie daar meer over vertellen en laten ervaren tijdens deze workshop. 

 

Bij het combineren van oliën en yoga brengen we deze twee disciplines samen om het ontspannende effect te versterken, waardoor je je fysieke gezondheid kunt bevorderen en emotionele blokkades kunt opheffen.

 

Info:

Op aanvraag

Locatie:  De Vlindertuin in Heythuysen

Tijdstip:  op een zaterdag 09.00 - 11.30 uur

Kosten:   € 25.00 incl. thee, en wat lekkers.

 

Aanmelding via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.