logo


Yoga is voor iedereen!,  De lessen zijn toegankelijk voor iedereen ongeacht ervaring of geen ervaring met yoga.

Iedere donderdag:


18.30- 19.30 uur Hatha Yoga & Yin Yoga

19.30 -20.30 Easy Flow Yoga

Hatha Yoga: Hatha Yoga is een zachte yoga vorm vanuit het hart waar de zon en de maan centraal staan. Er worden zachte yoga vormen gedaan, staand, zittend en liggend. Er is ruimt tijd om de houding na te voelen. De Asana houdingen zijn voor ieder niveau geschikt, doordat Lachenta kijkt wat er voor jou mogelijk is. We zijn namelijk allemaal Uniek!


Yin Yoga: is een meer meditatieve vorm van yoga. Je blijft 3 tot 5 minuten in een houding, waardoor er meer ruimte in de botstructuur komt. Hierdoor krijgt het lichaam letterlijk meer ruimte en wordt het bindweefsel gestimuleerd. Deze vorm is ideaal om in het Nu te geraken daar waar we normaal zouden gaan bewegen verblijven we vanuit zachtheid in de houding.
Yin yoga reinigt op energetisch niveau, doordat de houdingen samen werken met de meridianen van het lichaam.

Easy Flow Yoga: Easy Flow Yoga is een zeer rustige yogastijl die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Easy Flow Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. De lessen zijn meer ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’, ondersteund door je ademhaling.

Easy Flow yoga: zachtheid in beweging, vergeleken met Hatha Yoga

Easy Flow Yoga en Hatha Yoga lijken qua zachtheid en aandacht in de oefeningen erg op elkaar. Vergeleken met Hatha Yoga, ervaar je bij Easy Flow Yoga echter, dat de houdingen vloeiend in elkaar overgaan. Bij Hatha Yoga worden de yogaposes los van elkaar ervaren. Je neemt na elke houding een moment van rust om het effect ervan te ervaren, voordat je een nieuwe houding aanneemt. Dit gebeurt los van het ritme van je ademhaling.

Bouw nieuwe energie op met Easy Flow Yoga

Door de rust en zachtheid van de Easy Flow Yoga oefeningen, is deze yogales ideaal voor jou als je fysieke beperkingen hebt. Ook als je zorgvuldig met je energiebalans wilt omgaan en jezelf lichamelijk niet teveel wilt uitdagen kun je meedoen met Easy Flow Yoga. Deze les is prima te volgen als je herstellend bent van een ziekte, kampt met overgewicht, last hebt van chronische klachten, te maken hebt met een burnout, al wat ouder bent of gewoon vermoeid bent en toch graag wilt blijven bewegen.

 

 

NIEUW BIJ CENS STUDIO

Mindful yoga

Zwangerschaps yoga

Babymassage


Yin en Yang zijn met elkaar verbonden het ene kan niet zonder het ander; dag en nacht, de maan, de zon, wit en zwart.
Yang zijn de meer dynamischere vormen van Yoga; Easy Yoga, Easy Flow, Power & Ashtanga Vinyassa Yoga.
De Yin lessen zijn een mooie aanvulling op de Yang lessen of om je flexibeler en energetisch stabieler te voelen.

De vruchten van yoga rijpen met geduld & zorg....

Lachenta       Lachenta 1

Kom even helemaal tot jezelf!, Wat is er mooier dan jezelf zijn?

Haar liefde, enthousiasme, vreugde, inzicht,rust en geduld voel je in haar lessen, ze neemt  je mee in een flow,

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: 06 185 163 60