Vlinderontpop
 

 

POSITIEVE GEZONDHEID VOOR JONG EN OUD 

Rust  Ruimte Energie  BewustZijn Verbinding Ontspanning 

De natuur is een heerlijke bron van energie, inspiratie en ontspanning. In de Vlindertuin is er volop ruimte voor jong en oud om hiervan te genieten. Voor de kinderen is er de groene kinderopvang van Natureluur, er kan gedanst worden en er is (ouder-) kinderyoga. De schooltuin is een mooi project waar kinderen en hun ouders, grootouders en leerkrachten samenwerken en leren van de natuur. Ook is er ruimte voor spel therapie, of psychomotorische therapie voor kinderen. 

Voor volwassenen is er de mogelijkheid om aan een van de vele yogalessen deel te nemen of aan de rust van de zen meditatie. In therapeutisch opzicht is er de mogelijkheid om tot jezelf te komen met cranio sacraal therapie, harptherapie, muziekwaterbed therapie of neurofeedback training. Ook voor rouw en stervensbegeleiding zijn er mogelijkheden in de Vlindertuin of op uw eigen locatie. 
Oude wijsheid van de indianen wordt gedeeld in de zweethutceremonies en vuurlopen. Dichter bij de natuur kun je niet komen!

 

Daarnaast wordt er een opleiding tot therapeutisch harpspeler gegeven volgens het Amerikaanse programma van Christina Tourin. Gedurende het jaar zijn er diverse mogelijkheden om de harp te leren kennen via een meditatieve, intuïtieve en improviserende manier. Ieder jaar in juli komt Christina Tourin en zal het Level 1 en 2 programma gedurende een hele lesweek gegeven worden.

In deze vaak jachtige tijd is het steeds belangrijker om rust te vinden in jezelf. De Vlindertuin biedt diverse mogelijkheden waarover meer te lezen is achter het menu op deze website.

Helende kunsten brengen je dichter bij je ware zelf. 

 

POSITIEVE GEZONDHEID: wij zijn geinspireerd door de inzichten van huisarts Machteld Huber, die na haar eigen ziekte in kaart bracht wat een mens gelukkig en gezond maakt.
Op de volgende links leest u meer hierover.  

Overzicht positieve gezondheid volwassenen

Overzicht positieve gezondheid kinderen

 

 

 

 

Ontpop jezelf in de Vlindertuin!

rups

De Vlindertuin 
St. Antoniusstraat 45,
6093 GB Heythuysen
Tel: 0475-495007 (aub voicemail inspreken indien nodig)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Like ons op Facebook en je wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten.