Bemer: voor een gezonde microcirculatie; een weldaad voor uw lichaam

Ons lichaam bevat zo'n 100.000 km aan bloedvaten. 25 % Hiervan zijn de grotere aders en venen. De andere 75% bestaat uit haarvaatjes, die het bloed tot diep in de weefsels brengen. Dit ongekende netwerk brengt zuurstof en voeding naar alle cellen in het lichaam en voert de afvalstoffen af.
Gemiddeld functioneert dit haarvatenstelsel zo'n 4-7%; bij topsporters tot 9%. Bij gebruik van de Bemer loopt dit op tot 30% doorstroom. Dit slechts door 2x per dag 8 minuten gebruik te maken van de Bemer.

De Bemer is een hulp voor het hart, want het activeert het spierweefsel in de bloedvaatjes net voor en na de haarvaatjes, waardoor er een pompwerking ontstaat. dit is zichtbaar op onderstaande afbeelding.

haarvat

Het gevolg van het gebruik van de Bemer is dat uw lichaam zich iedere dag en nacht extra regenereert. Tal van klachten kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen. Bemer kan gebruikt worden voor huidproblemen, hart- en vaatproblemen, hoofdpijn, stapelingsziekten, slaapproblemen, spierspannings pijnen en tal van andere klachten. (Zie onderstaand figuur).

Sinds enige tijd wordt de Bemer veel toegepast in de topsport en paardensport (ook voor paarden dus beschikbaar).

Het wetenschappelijke team van Bemer heeft deze therapie grondig getest en bewezen. Een artsenteam staat gebruikers ter beschikking bij vragen.
Getuige het feit dat Bemer inmiddels samenwerkt met NASA, is de Bemer een gerenommeerd bedrijf van zeer hoogstaande kwaliteit.

Bloedcirculatie

Voor nadere uitleg en de mogelijkheden is het mogelijk een afspraak te maken.  Op maandag 13 november 2017  zal er een lezing hierover gegeven worden om 19.30 uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-18257160

 

Meer informatie vindt u hier.

 

 

Logo Liesbeth

Praktijk Zilveren Maan is

Logo BEMER Partner